3D fényképszalon

2013.01.14. 18:52

159619-cikk-3699

A különleges fotóstúdióban mindenki elkészíttetheti saját maga hű mását, igaz némileg lekicsinyítve.

Harajuku az egyik legszínesebb városrész Tokióban. Itt állította fel az Omote 3D vállalat különleges fotóstúdióját, amelyben képek helyett háromdimenziós figurák készülnek. Az egész test beszkennelése után egy 3D nyomtató hozza létre a szobrocskát, amelyből három méret lehetséges: S (10 centiméter), M (15 cm) és L (20 cm).

Az új fényképkészítési forma azonban nem olcsó mulatság: a legkisebb figura kb. 200, a legnagyobb 400 euróba kerül. Szerencsére léteznek kedvezmények párok és családok számára, akik közös felvételt szeretnének készíttetni.

A speciális fényképszalon még január közepéig üzemel az "Eye of Gyre" galériában. Aki most azon törné a fejét, hogy készíttet egy miniatűr hasonmást magáról, annak csalódnia kell, minden időpont foglalt, mint ahogyan azt a vállalat honlapjáról megtudhatjuk. Nemsokára New York-ban a MakerBot cég egy hasonló ajánlattal szeretne kirukkolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mernokbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr915018354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása