62840-cikk-2481

Elektromos autóink mágneses tekerccsel, gyorsan és érintkezés nélkül állnak újra rendelkezésre

A wireless technológiás töltőberendezéseket a Hannovermesse szakkiállításon mutatták be és jövő hónapban már tesztelni is fogják a fejlesztők. A szinte bármilyen környezetben, parkolókban vagy akár utcákon elhelyezhető induktív egységek gyakorlatilag láthatatlanok – nem rontják a városképet, ugyanakkor biztos elhelyezhetőségük miatt nehezen használódnak el és az esetleges rongálások sem fenyegetik őket.

Az elektromobilitás kialakításának egyik legnagyobb kihívása a kiterjedt, megbízható töltőállomás infrastruktúra. Mivel a villanyautókat gyakrabban kell „tankolni”, mint hagyományos üzemanyaggal működő társaikat, elengedhetetlen a többféle, vezető és jármű igényeit egyaránt kiszolgálni képes töltési alternatíva kialakítása. A Siemens Corporate Technology kutatóinak indukciós energiatovábbító rendszere az utcákon és a parkolóházakban, az autók megállásakor automatikusan léphet majd működésbe.

auto_toltes_vezetek_nelkul

 

több száz mérnök állás itt>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://mernokbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr993132658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása