Tudományos hangrendszer

2011.02.08. 12:28

Tudományos hangrendszerTudományos hangrendszerEgy müncheni elit diszkó szokatlan helyről, a Fraunhofer Intézetektől kapott segítséget legújabb hangzásvilágának felépítéséhez

A Fraunhofer Intézetek Digitális Médiatechnológia (IDMT) részlegének kutatói az elmúlt hónapokban a hangszórógyártó Bose vállalattal együttműködésben teljesítették a nem mindennapi megbízást. A Bose szállította az összesen 18 csúcsminőségű magas- és középsugárzó hangszórót, valamint a 4 mélysugárzót. A technikát egy surround hangrendszer irányítja, amit az IDMT fejlesztett.

A „Spatial Pan System”-nek (SPS) nevezett technológiával a lemezlovas repertoárjába háromdimenziós hangeffektusok is bekerültek. Ezzel párhuzamosan egy fény- és videórendszer teszi teljessé a „multimédiakavalkádot”. „Ez egy remek lehetőséget jelent a DJ-nek és egy teljesen új zenei élményt a vendégeink számára.” - mondta Radoslav Pavlov, a müncheni P1 elit táncklub vezetője.

Folyt itt

Itt pedig a most indult álláskeresőnk, több mint 500 db mérnökállással

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mernokbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr392622783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása