Ötvözi a motor előnyeit és az autók által nyújtott kényelmet és biztonságot.

A jármű giroszkópok segítségével képes ellensúlyozni önmagát, tesztek igazolják, hogy egy kisebb teherautó sem képes felborítani a C-1-et. Az eddigi tapasztalatok szerint, az ilyen járművek legnagyobb hátárnya az éles kanyarokat nagyon nehezen lehetett bevenni.

Kim elmondása szerint a C-1 sikeresen veszi ezt az akadályt is, hiszen a mostani meglévő rendszerekkel sikerült továbbfejleszteni. Több változata is megvásárolható lesz a járműnek, a 8-10 kilowattórás akkumulátorral rendelkező darabokkal 354 kilométert lehet megtenni egy feltöltéssel, míg a 4-6 kilowattórás modell 241 kilométert tud majd megtenni.


Mind két típusú C-1-es 193/kilométer/órás végsebességgel rendelkezik. Mivel a C-1-es motorja hozzá lesz csatlakoztatva az internethez, folyamatosan képes figyelni az időjárás változását is, de még a közlekedést “szemmel” tartja és analizálja. A termék piacra dobásának várható ideje 2014, és 250 dolláros azaz 55.000 Forintnak megfelelő összegért lehet majd lefoglalni.

A termék iránt nagyon nagy az érdeklődés és a hosszú várólistán már most rengeteg tulajdonos sorakozik.

Forrás: www.mernokbazis.hu /  www.ebrand.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mernokbazis.blog.hu/api/trackback/id/tr535395818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása